Hvem er vi:

Vi er Jo-Sætra Produkter AS fra Oppdal. Orgnr: 912 830 756 MVA. Adresse er Ola Setroms veg 201, 7340 Oppdal. Jeg, Inger Hanne Myran er drifter av https://www.jo-saetraprodukter.no/ sammen med Nimb AS, utvikleren av nettstedet. For at nettsiden skal ha god funksjonalitet og muligheter for å nå deg med våre markedsførings-budskap brukes cookies/informasjons-kapsler. Ved å trykke ok godtar du informasjons-kapsler.

Hvilke personopplysninger samler vi inn om deg?

Ved kjøp trenger vi informasjon om deg som navn, adresse, email og telefon. Dette er for at det skal være mulig å sende bestillingen til deg.

Facebook: På nettsiden vår er det lagt inn en facebookpixel. Den samler inn personlig informasjon om deg som navn og hvor du trykker på nettsiden og hva du kjøper. Med facebook sine verktøy kan vi annonsere ut til deg som har besøkt siden, via facebook sin annonseplattform. Det gjør at vi kan nå ut til folk som har besøkt nettsiden vår tidligere. Vi som benytter oss av facebook sine annonseverktøy har ikke tilgang til din personlige informasjonen, Facebook lagrer om deg. Så vi vet ikke hvem du er, men det vet facebook. Du kan endre i facebookinstillingene hvilken personlig informasjon du vil dele med facebook.

Google Analytics: Nettsiden benytter seg av Google analytics for å samle inn informasjon om deg. Den er ikke personlig i den forstand at vi vet hvem du er, adressen din og kontaktinformasjonen din. Den lagrer informasjon som ip-adressen din samt hvilken nettleser du bruker eller om du er på mobil. Hvor lang tid du var på nettstedet. Hvilket land du gikk inn på nettstedet fra. Informasjonen lagres på google sine servere der vi kan logge inn og se den, men som sagt vi kan ikke se hvem som har vert på siden. Informasjonen brukes til å tilpasse nettsiden for at den skal fungere best for gjennomsnittet av brukerne som besøker den.

Google annonser: Når du besøker andre nettsteder eller digitale steder der google distribuerer sine annonser, kan produkter fra Jo-sætra dukke opp og følge deg dit du navigerer. Vi vil att folk som har sett produktene våre på nettstedet skal få muligheten til å kjøpe. Her samles inn personlig informasjon om deg av google. Her kan du endre hvilken informasjon du deler med google. Deler du informasjon med google ,vet de hva du handler på nettstedet vårt og andre nettsted som har google annonser innlagt. Din personlige informasjon google samler inn om deg lagres på google sine servere og vi har ikke tilgang til den.

MailerLite: Tjenesten brukes til å sende ut email til deg som har meldt deg opp på nyhetsbrev. Du får nyhetsbrev om du har akseptert å få det via checkout eller ved påmelding via blogginnlegg, produkt eller en side på nettsiden jo-saetraprodukter.no. Les mer i avsnittet under.

Hvem vi deler dine opplysninger med

MailerLite: Melder du deg opp på en av våre nyhetsbrev bruker vi en tredjepart for å sende ut disse email-brevene. Vi bruker en tjeneste som heter MailerLite. På checkout og betalingsider kan du markere for å motta nyhetsbrev. Da lagres din mailadresse og kontaktinformasjon du skriver inn på checkoutsiden. Om du kun melder deg opp på nyhetsbrev via en side eller blog-innlegg lagres kun den informasjonen det spørres om som for eksempel mailadresse og navn.
Vil du på ett tidspunkt ikke motta mer mail, kan du ta kontakt med oss å be om at vi sletter mailadressen din. Har du kjøpt noe så sletter vi og kontaktinformasjonen din som navn, adresse og telefonnummer.

Bring/posten: For at du skal få varen dit du bestiller den, deles levering-informasjon med dem. De mottar ditt navn, adresse, mail og telefonnummer.

PayPal: Betaler du med paypal deles kontaktinformasjonen med dem. Vi har ikke tilgang til informasjon om ditt betalingskort.

Stripe: Betaler du med Stripe deles kontaktinformasjonen din med dem. Vi har ikke tilgang til informasjon om ditt betalingskort.

Vipps: Betaler du med Vipps deles kontaktinformasjonen din med dem. Vi har ikke tilgang til informasjon om dine betalings-detaljer hos dem.

Kommentarer og rangeringer av produkter på nettsiden.

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Informasjonskapsler: Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg:

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker. Blant annet bokføringsloven krever at vi lagrer kjøpet ditt i fem år.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Kontaktinformasjon

Du kan nå oss på telefon 947 83 370.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger:

De er beskyttet og lagret på serveren til Jo-saetraprodukter.no som hostes av one.com. Tilgangen beskyttes av passord som kun noen få har kjennskap til.

Emailinformasjon din er lagret på MailerLite sin server. Beskyttet med passord.

Våre rutiner for datalekkasjer:

Få oversikt over hvilke data som har lekket. Vi tar kontakt med deg via mail om noe av din informasjon har lekket. Derfra  vil vi koble inn ekspertise på datakriminalitet for å vurdere skaden og om noe må gjøres annet enn passordbytter på stedene som har lekket.